GORENJE GIS 78 XC
GORENJE GIS 78 XC

GORENJE GIS 78 XC

 
Indukcija s hipnim delovanjem
 • Indukcijsko kuhališče deluje dvakrat hitreje kot plinsko, hkrati pa je tudi bolj ekonomično in varno. Segreva se samo dno posode, preostala površina kuhališča pa ostaja hladna in varna. Upravljanje temperature, vklop in izklop delujejo v hipu! Kuhališče se izjemno hitro ohladi. Ker se temperatura s preprostim dotikom takoj prilagodi vašim željam, je nevarnost prevretja manjša, lažja so tudi občutljiva kuharska opravila, kot npr. topljenje čokolade, priprava zahtevnih omak in drugih temperaturno občutljivih mojstrovin.

IQcook: Plus za nadzor, varnost, ohranjene hranilne vrednosti živil ter prihranek energije

 • Kuhališče IQcook samodejno uravnava delovanje kuhalnih površin, zato neposreden nadzor ni potreben. Zanesljivi in preverjeno učinkoviti senzorji IQ, vgrajeni v kuhalni coni, komunicirajo s senzorjem na pokrivalki posode, ki spremlja dogajanje v loncu. Rezultat je samodejno prilagajanje temperature in moči kuhališča, ki zagotavlja optimalne pogoje obdelave hrane. 
 • Prevretje ali prismoditev nista možna, saj patentirana varnostna funkcija SmartSense prek komuniciranja senzorjev IQ na pokrivalki in v kuhalni coni zazna prevreto ali povreto tekočino in samodejno prilagodi oz. izklopi delovanje kuhališča. Zanesljiv sistem samonadzora vam zagotavlja popolno varnost in ne zahteva vaše neposredne pozornosti. 
 • Zaradi vselje optimalne porabe časa in energije, vam kuhališče IQcook prihrani kar do 40% električne energije!

IQcook: Plus za inovacijo edinstvenega kuhanja s paro

 • IQcook je prvo kuhališče na svetu, ki uporablja najnaprednejšo inteligentno senzorsko tehnologijo za samodejno 100% učinkovitost. Je prvo kuhališče, ki zna kuhati popolnoma samo, brez nadzora: v pari, na vselej pravi temperaturi, z ustrezno močjo, brez izgube dragocenih snovi. Resnično mu lahko zaupate, da bo pravočasno zaznalo vse spremembe in prilagodilo delovanje tako, da ne bo nič prevreto, prismojeno, razkuhano. 
 • IQook je revolucija za popolnost kuhanja, cvrtja in peke. Dokazano. Patentirano!

Senzorska tehnologija

 • IQ senzorska tehnologija omogoča samodejno upravljanje moči in temperature indukcijskega kuhališča. Z izbiro enega izmed petih prednastavljenih programov kuhanja in pečenja avtomatsko aktivirate senzorje, vgrajene v kuhalni coni kuhališča. S preprostim dotikom aktivirate še senzor, nameščen na pokrivalki posode. Senzorji pozorno spremljajo dogajanje v posodi in nenehno komunicirajo z elektroniko kuhališča. Vsako spremembo stanja, npr. vretje, senzorji takoj zaznajo in sporočijo kuhališču, ki po potrebi samodejno uravna temperaturo kuhalne cone. 
 • IQ senzorska tehnologija je vgrajena v indukcijsko kuhališče XtremePower, najzmogljivejše med indukcijskimi kuhališči. Je eden izmed načinov delovanja kuhališča. Po želji lahko svoje IQcook kuhališče še vedno kadarkoli uporabljate tudi na klasičen način, kot vsa ostala najzmogljivejša indukcijska kuhališča Gorenje+.

IQgrill: Za vrhunsko pečenje po vaših željah

 • IQgrill je program, ki omogoča enakomerno zapečene in hkrati sočne specialitete! Prednastavljen način pečenja omogoča izbiranje med tremi stopnjami zapečenosti – manj, srednje in dobro zapečeno. Peka z IQgrillom je primerna tako za pripravo zrezkov, rib, krompirja in zelenjave kot globoko zmrznjenih jedi, omlet in palačink.

IQboil

 • Kuhanje jedi, ki zahtevajo večjo količino vode 
 • Juhe, testenine in obare še nikoli niso bile pripravljene tako odlično! IQboil je popolna izbira za vse jedi, ki pri pripravi zahtevajo večjo količino vode. Prednastavljen načinkuhanja najprej poskrbi za segretje vsebine posode ali lonca do vrelišča, nato pa IQ senzorji prevzamejo nadzor nad delovanjem in skrbno vzdržujejo pravo temperaturo vretja. Sami namreč izberete, kako intenzivno vretje želite – rahlo, srednje ali močno.

IQfry

 • Za odlično ocvrte dobrote v večji količini olja 
 • IQfry poskrbi za pravo mero hrustljavosti in zapečenosti jedi, ki pri pripravi potrebujejo večjo količino olja. S prednastavljenim načinom za cvrtje vaše IQcook kuhališče pripravi sanjski ocvrt krompirček, hrustljavo ocvrto zelenjavo ali meso, za sladico pa slastne domače krofe.

IQpro: Za počasno kuhanje jedi, ki potrebujejo več časa

 • Za počasno kuhanje jedi, ki potrebujejo več časa 
 • IQpro je vrhunska izbira za kuhanje močnatih jedi, kot so bograč, mlečni riž, puding, polenta in podobno, ki z daljšim časom kuhanja pridobivajo odličnost in okus ter zahtevajopočasno segrevanje in lahno vretje. IQpro je odlično uporaben tudi za pogrevanje predhodno pripravljene ali predkuhane hrane.

SmartControl: Preprosto upravljanje za vsako kuhalno območje

 • Ker ima vsako kuhalno polje lastni modul, lastno programsko uro in lastno upravljanje na dotik, lahko za vsako posebej nastavite čas kuhanja. Po preteku nastavljenega časa se kuhalna površina samodejno izključi in na izklopopozori z zvočnim signalom. Potek kuhanja lahko natančno nastavite s kar 9 stopnjami moči. Vse funkcije so prikazane z razumljivimi simboli. Imejte popoln nadzor nad kuhanjem – brez zapletenosti!

StopGo: Premor po potrebi

 • Z enim samim dotikom v trenutku ustavite delovanje vseh kuhalnih površin. Če morate s kuhanjem nenadoma prenehati, bo vse pod nadzorom tudi brez vaše prisotnosti. Ko se vrnete, s preprostim pritiskom znova sprožite delovanje. Vse nastavitve se ohranijo!

SoftMelt & StayWarm

 • Z vklopom funkcije SoftMelt kuhalno polje deluje s konstantno temperaturo 42 stopinj C. Enakomerno delovanje je odlična prednost za preprosto in varno topljenje medu, masla, čokolade. Brez nevarnosti pregretja! Funkcija je odlična pomoč tudi za odtajanje zamrznjenih živil. Z vklopom funkcije StayWarm najlaže ohranjate želeno toploto jedi, primerno za postrežbo! Že kuhano jed s to funkcijo ohranjate na optimalni temperaturi 70 stopinj C. Pri tej temperaturi bo hrana ohranila ne le primerno temperaturo, temveč tudi svoj okus!

Otroška zaščita

 • Zaklenite kuhališče v celoti ali zaklenite nastavitve. Otroci bodo varni pred neželenim, nenadzorovanim delovanjem, kuhališče pa bo varno pred njihovimi morebitnimi posegi.

ExtraSpace: Premišljen razpored kuhalnih polj

 • Pri kuhanju na indukcijskih kuhališčih XtremePower ne boste imeli težav s prostorom ob posodah. Tudi ob uporabi vseh kuhalnih polj hkrati bo med njimi še vedno prostor. To zagotavlja premišljena razporeditev polj na vseh širinah teh kuhališč – 66, 77 in 90 cm!

Izjemno enostavno čiščenje

 • Ker se indukcijsko kuhališče segreva le pod posodo in ker je upravljanje temperature hipno, so nevarnosti prevretij in razlitij minimalne. Nič se ne prismodi, na kuhališče se nič ne prilepi! V primeru nezgod površino le obrišete. Za čiščenje zadošča navadna voda.

Prikazovalnik preostale toplote

 • Dokler so kuhalna polja še topla, vas na to opozarjajo svetlobni signali. Dokler svetijo, se kuhalnih polj ne dotikajte. Dokler signal kaže, da je polje še toplo, pa lahko to učinkovito uporabite za ohranjanje temperature jedi ali za počasno taljenje. Brez porabe energije!
Programska ura
 • Če iz izkušenj veste, da je kakšna jed najboljša po natančno določenem številu minut, lahko nastavite odštevalnik časa, in sicer do 99 minut. S pomočjo programske ure se bo kuhališče po nastavljenem številu minut samodejno izklopilo. Na izklop bo opozoril zvočni signal.

 

Značilnosti
Širina: 77,4 cm 
Prednastavljeni programi

SliderTouch

Povečana moč delovanja PowerBoost

XtremePower

BoilControl, zaščita pred prevretjem

RestzoneTimer

StopGo, funkcija varnega kuhanja

SoftMelt

StayWarm

Otroška zaščita

Tiho delovanje SuperSilent

Indukcija

IQSmartSense

IQcook senzor

IQsteam

IQboil

IQpro

IQgrill

IQfry
Način postavitve: Vgradni
Vrsta okvirja/robov kuhališča: Rob iz nerjavnega jekla


Lastnosti
Način upravljanja: SmartControl
MultiSlider
Programska ura
IQboil, IQpro, IQstem, IQfry, IQgrill
Funkcija pospešenega delovanja PowerBoost
BoilControl, zaščita pred prevretjem
Funkcija ohranjanja toplote pripravljenih jedi StayWarm
Funkcija topljenja in odtaljevanja SoftMelt

 

Varnostni sistemi
Otroška zaščita 
Varovalo pred pregretjem
Pokazatelj preostale toplote
Otroška zaščita


Način ogrevanja
4 indukcijske ogrevalne površine
levo spredaj: Ø 21 cm, 2,3/3,7 kW,
desno spredaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW,
levo zadaj: Ø 14,5 cm, 1,4/2,2 kW,
desno zadaj: Ø 18 cm, 1,85/3 kW


Tehnični podatki
Priključna moč (max): 7,4 kW
Mere vgradne odprtine (Š×V×G): 75 × 4,8 × 49 cm

 

Garancija: 5 let

Sorodni izdelki

  BOSCH DFL 064W50
  Cena z DDV:
  169,00 €
  SMEG SFP750POPZ
  Cena z DDV:
  1.100,00 €
  FABER CHLOE EV8P OC A70
  Cena z DDV:
  999,00 €
  SICCABO VORTEX WHITE 60 TC
  Cena z DDV:
  559,00 €

  V primeru nakupa VEČ aparatov hkrati je možen ŠE DODATEN POPUST, prav tako Vam pripada še NEVERJETEN DODATEN POPUST v višini od 3% do 12% tudi ob naročilu preko predračuna. 

  Za svetovanje pri nakupu aparatov nas lahko pokličete na 051 622 208 ali 04/ 510 33 55. 

   

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih