Hišni sejem - NAGRAJENCI!

8. in 9. november 2019

Salon Celovška cesta 145, Ljubljana

 

Predstavitev Zupanc kuhinj in gospodinjskih aparatov NEFF

OBISKOVALCI SODELUJEJO V NAGRADNI IGRI!

 

NAGRAJENCI:

 

GLAVNA NAGRADA: MARKO VIGRAD

 

TOLAŽILNE NAGRADE:

MATIC HUMAR

MATIJA BOŽIČ

PETRA ŽNIDARŠIČ

EMIL OŠLAK

ROSANNA RALJEVIĆ CEGLAR

 

Čestitamo nagrajencem in sporočamo, da nagrade lahko prevzamete v salonu na Celovški 145.

 

 

 

 

 

 

 

 

PROSIMO PREBERITE SPODAJ NAVEDENE SPLOŠNE POGOJE SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI. DOLOČAJO NAČIN SODELOVANJA IN UPORABE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV, ZATO JE TOLIKO BOLJ POMEMBNO, DA SPODNJE DOLOČBE NATANČNO PREBERETE.

 

  SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA NAGRADNE IGRE

„HIŠNI SEJEM ZUPANC@NEFF“

 

 

 

1. Organizator

Sodelovanje v nagradni igri „ HIŠNI SEJEM ZUPANC&NEFF “ (v nadaljevanju sodelovanje v nagradni igri) poteka v organizaciji podjetja ZUPANC d.o.o, Dolenja vas 70 (v nadaljevanju organizator).

 

2. Privolitev

S sodelovanjem v nagradni igri sprejemate vse tukaj navedene splošne pogoje sodelovanja.

 

3. Namen

Namen nagradne igre je promocija blagovne znamke Zupanc mizarstvo in Neff gospodinjski aparati na področju Republike Slovenije.

 

4. Trajanje

Nagradna igra traja od 8. 11. 2019 od 9.00 ure dalje do 9. 11. 2016 od 9h-do 19.00 ure.

 

5. Sodelujoči

V nagradni igri lahko sodelujejo tisti uporabniki, ki se strinjajo s temi splošnimi pogoji sodelovanja.

 

Sodelujoči je lahko vsaka fizična oseba, ki ima stalno ali začasno prebivališče v Republiki Sloveniji.

 

Sodelujoči v nagradni igri mora biti resnična oseba. Lažne osebe v nagradni igri ne smejo sodelovati oz. jih bo organizator izključil.

 

Sodelujoči lahko kadar koli do zaključka nagradne igre prekliče sodelovanje v njem na način, da pošlje zahtevek o preklicu na e-poštni naslov info@zupanc-mizarstvo.si. V tem primeru se sodelujoči izključi iz nadaljnjega sodelovanja v nagradni igri, organizator pa nemudoma zagotovi izbris njegovih osebnih podatkov.

 

6. Potek nagradne igre

Sodelujoči v nagradni igri sodeluje na način, da na nagradni listič v salonu Zupanc  napišejo svoje ime, priimek, elektronski naslov in naslov bivanja, in ga odda v posebno posodo  v kateri se zbirajo nagradni lističi.

 

Izmed tistih, ki bodo sodelovali v nagradni igri v skladu s temi pravili, bo komisija organizatorja na dan zaključka nagradne igre izžrebala glavno nagrado in 5 tolažilnih nagrad vseh skupaj torej 6 nagrajencev.

 

Zapisniki o nagrajencih z njihovimi osebnimi podatki se izpišejo v enem izvodu, podpišejo s strani vseh članov komisije in shranijo na sedežu organizatorja za dobo enega leta. Komisijo sestavljajo trije predstavniki organizatorja.

 

7. Nagrade

V nagradni igri bo podeljenih 6 nagrad, in sicer bo glavna nagrada pomivalni stroj NEFF S513M60X3E in 5 tolažilnih nagrad delovne deske Zupanc.

 

 

Vrednost glavne nagrade znaša 659,00 EUR (skupaj z DDV), posamezne tolažilne nagrade 39,00 EUR (skupaj z DDV),   skupna vrednost nagrad pa 854,00 EUR(skupaj z DDV).

 

Nagrad ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrade niso prenosljive na tretje osebe.

 

V nagradni igri ne smejo in do nagrad niso upravičene osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma izven zakonski partner oziroma partner registrirane istospolne partnerske skupnosti, otroci oziroma posvojenci ter starši oziroma posvojitelji). Navedeni bodo iz nagradne igre izključeni s strani organizatorja.

 

8. Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrad

Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni z obvestilom na spletni strani www.zupanc-mizarstvo.si, in sicer v ponedeljek 11.11.2019 1. Delovni dan neposredno po žrebanju nagrajencev. Nagrajenci bodo lahko objavljeni tudi na časovnici Facebook strani organizatorja. Nagrajenci izrecno dovoljujejo takšno objavo svojega imena in priimka, za kar ne bodo zahtevali nadomestila.

 

Nagrajenci bodo nagrade lahko prevzeli v salonu ZUPANC mizarstva na Celovški 145.

 

 

9. Obdavčitev nagrad

Glavna nagrada pomivalni stroj je predmet obdavčitve, akontacijo dohodnine poravna podeljevalec nagrade Zupanc d.o.o. Tolažilne nagrade v tej nagradni igri niso predmet obdavčitve.

 

10. Škoda in višja sila

Posamezni sodelujoči sodeluje v nagradni igri na lastno odgovornost. Organizatorji in osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli nezaželene posledice, ki bi jih sodelujoči in/ali kdorkoli tretji utrpel kot posledico sodelovanja v nagradni igri.

 

V primeru okoliščin, na katere organizatorji ne morejo vplivati (višja sila), lahko organizatorji odpovedo nagradno igro. O tem morajo obvestiti sodelujoče. V takšnem primeru sodelujočim ne odgovarjajo za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse sodelujoče.

 

11. Varovanje osebnih podatkov

Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljalcu zbirke osebnih podatkov dovoljuje, da do preklica privolitve zbira in obdeluje njegove v nagradni igri zbrane osebne podatke za namene:

  • izvedbe nagradne igre skladno s temi splošnimi pogoji;
  • objave in obveščanja nagrajencev;
  • podelitve nagrad;
  • statistične in tržne analize, segmentacijo uporabnikov, obdelavo preteklega nakupnega obnašanja, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva in revij, vabil na dogodke, telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje;
  • pošiljanja elektronskih novic po elektronski pošti;
  • pošiljanja elektronskih sporočil s ponudbami, informacijami o novostih, akcijah in ugodnostih.

 

Upravljalec bo pridobljene podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter v skladu s svojimi notranjimi akti. Upravljalec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam.

 

Sodelujoči ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj. V primeru, da želi sodelujoči kadarkoli biti izbrisan iz baze elektronskih naslovov prejemnikov obvestil organizatorja, lahko to zahtevo kadarkoli sporoči na elektronski naslov info@zupanc-mizarstvo.si oz. se samostojno odjavi s pomočjo povezave, ki je na voljo v vsakem elektronskem sporočilu, ki ga prejemnikom iz svoje elektronske baze pošilja organizator.

 

12. Reševanje sporov

Za spore, nastale v zvezi s to nagradno igro, ki jih ne bo mogoče sporazumno rešiti, bo pristojno sodišče v Novem mestu.

 

13. Objava pravil

Ti splošni pogoji in pravila nagradne igre so objavljeni na spletni strani www.zupanc-mizarstvo.si in v razstavnem prostoru Zupanc mizarstvo na Celovški 145..

 

Datum objave: 8. NOVEMBER 2019, Zupanc d.o.o.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih